آموزشی

راه اندازی و نصب تقویت آنتن موبایل

نصب و راه اندازی دستگاه تقویت آنتن موبایل

پیش از آنکه نحوه نصب تقویت آنتن موبایل را شرح دهیم باید بدانیم که از چه قطعاتی تشکیل شده است، پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

پکیج تقویت آنتن موبایل شامل چه تجهیزاتی میشود؟

حالا برسیم به بخش سخت‌افزاری یعنی پکیج تقویت‌کننده آنتن موبایل که از چه بخش‌هایی تشکیل شده است و نیاز است که در یک پکیج تقویت‌کننده چه قطعاتی موجود باشد:

  • آنتن های فرستنده و گیرنده (Antenna)
  • کابل کواکسیال (LMR300 Cable)
  • کانکتور (Connector LMR300 RG8)
  • اسپلیتر(Splitter 1/2 – 1/3 – 1/4)
  • مبدل (Convertor F/F – M/M)
  • آداپتور (12V 5A Adapter)
  • دستگاه بوستر (Mobile Repeater)

کار تقویت کننده موبایل:

پیش از تمام این مطالب برایتان گفتیم که کار تقویت‌کننده موبایل در واقع شبیه به یک امپلی فایر رادیویی است که امواج را از محیط می‌گیرد که از دکل پخش شده است و به مکان شما می‌رسد و آنرا به فرکانسی با قدرت و کیفیت مطلوب با خروجی استاندارد می‌رساند و در محیط شما پخش می‌کند و حالا موبایل شما می‌تواند امواج را دریافت کند و به صوت تبدیل کند و مجدد صدای شما از موبایل به امواج تبدیل می‌شود و در محیط پخش می‌شود.

پس یک بار هم موبایل شما مثل دکل مخابرات امواج را منتشر می‌کند. توجه کنید در آن واحد در معرض چند تشعشع قرار دارید بدون آنکه آن‌ها را احساس کنید و این تنها بخشی از امواج است که در محیط اطرافمان وجود دارد. دوباره تقویت‌کننده موبایل امواج را دریافت می‌کند و پخش می‌کند امواج به دکل خواهند رسید چون که شما اگر مشکل دریافت امواج را داشته باشید بی شک مشکل ارسال هم دارید.

ویژگی های بهترین روش نصب تقویت آنتن موبایل

  • محیط سیگنال خارجی قوی دریافت کند
  • اینترنت مکان دارای 3G یا 4G باشد
  • از یک دکل مخابراتی سرویس بگیرد
  • تقویت آنتن ایران باشد که همراه اول و ایرانسل را همزمان تقویت کند

محوطه تحت راه اندازی تقویت آنتن موبایل

هنگام نصب کارشناس به متراژ ملک شما توجه خواهد کرد و بر اساس محوطه تحت پوشش تقویت کننده موبایل محصول مورد نظر را انتخاب می‌نماید. برای یک ملک دویست متری نیاز نیست از تکرار‌کننده‌های سیگنال موبایل استفاده کنید که می‌توانند پنج کیلومتر مربع را پوشش دهند. در واقع اصلاً نیازی ندارید.

نصب تقویت آنتن موبایل | مستر آنتن

بعضی‌ها از روی چشم و هم چشمی قویترین تقویت‌کننده موبایل را انتخاب می‌کنند و عقیده‌شان این است که وقتی می‌شود قوی‌ترین را خرید چرا مناسبترین را خرید. اصلاً شک نکنید که بعضی از درخواست‌کنندگان موقع خرید از کارشناس گرانترین و قوی‌ترین را درخواست می‌کنند که معمولاً روستا‌ها را با آن پوشش می‌دهند. به خاطر داشته باشید هرچقدر می‌توانید در محیط زندگی‌تان باید از امواج دوری کنید.

 البته کارشناسان شرکت مستر آنتن هم چنین پیشنهادی را با توضیح کافی رد می‌کنند چون همانطور که گفتیم امواج بر سلامت انسان اثر می‌گذارد و تا آنجا که می‌شود باید میزان امواج را در محیطمان کم کنیم.

یکی از عللی که تعداد دکل‌ها در محدوده شهری محدود است، استاندارد‌های شدت امواج در محیط زندگی انسان هاست که توسط سازمان جهانی مربوطه تعیین می‌شود و شدت بیشتر امواج از محدوده مجاز و تعداد دکل‌های بیشتر از محدوده سلامتی خارج می‌شود. در بعضی مکان‌ها ترجیح این است که به جای استفاده از دکل از یک تقویت‌کننده با قدرت کمتر از یک دکل استفاده شود که محیط را ایمن نگه دارد.

مکان نصب آنتن‌ خارجی:

در مرحله اول باید مکان نصب آنتن خارجی را تعیین کنیم. آنتن گیرنده باید در جایی نصب شود که سیگنال و امواج موبایل در آن وجود دارد. همانطور که میدانید همه تقویت کننده های موبایل باید سیگنالی دریافت کنند که بتوانند آن را افزایش دهند. در اصل بدون امواج ، کاری از پیش نخواهند برد و حکایت گاو نری است که از آن انتظار شیر 😅 دارید.

آنتن خارجی یا گیرنده | مستر آنتن - mranten

پیش از این مثال کویر لوت را برای شما آوردیم که وسط شنزارها که هیچ دکلی وجود ندارد قطعا هیچ فرکانسی هم نخواهد بود و ریپیتر هم به کار نمی آید. (البته وسط کویر خشک چه کسی به بوستر نیاز دارد). ✅ جالب است بدانید بی شک بهترین جای جهان به لحاظ امواج میباشد.

پس گام اول یافتن جایی در مکان مورد نظر است که آنتن دهی خوبی داشته باشید. کارشناسان ما با استفاده از نرم افزار Network Cell Info که روی گوشی هایشان دارد می توانند این نقاط را پیدا کنند. اما پیدا کردن جایی با پوشش مخابراتی مناسب خیلی هم کار سختی نیست. ابتدا نقطه مناسب پیدا میشود و آنتن گیرنده یا Outdoor Antenna نصب میشود.

آنتن خارجی | آنتن پنل - mranten.ir مستر آنتن

نصب آنتن داخلی:

در مرحله بعد نوبت به مکان مناسبی برای نصب آنتن داخلی در نظر میگیرند. فرستنده به قطعه گفته میشود که وظیفه ارسال سیگنال تقویت شده را دارد. کسانی که در این زمینه نبوغ و سلیقه کافی ندارند ممکن است کاربران آنتن فرستنده را جای مناسبی نصب نکنند یا نمای خانه را زشت کنند.

انواع آنتن فرستنده (Transmitter antenna)

  • آنتن امنی یا قارچی (Omni Antenna)
  • آنتن پنل یا سرویس (Panel Antenna)
  • آنتن لگاریتمی (Logarithmic Antenna)
آنتن فرستنده و گیرنده امنی | قارچی omni antenna - mranten.ir

کابل:

یکی دیگر نکات مهم در پیدا کردن محل مناسب به دلیل طول کابل است. نه از جهت بخش مالی به جهت کیفیت! هرچقدر که طول کابل بیشتر شود کیفیت امواج کاهش می‌یابد به همین دلیل باید کوتاهترین فاصله را برای آن یافت که دستگاه بتواند میزان استداندارد امواج ورودی را داشته باشد.

پس از تعیین نفاط نصب آنتن خارجی و کابل و تقویت کنندهآ آنتن داخلی کنار نصب می‌شود و حالا امواج به خانه شما می‌رسید و دیگر تماس از درست رفته و پیام ارسال نشده نخواهید داشت و از همه مهمتر در تختخوابتان می‌توانید راحت اینستاگرام را بررسی کنید البته اگر از وای فای استفاده نمی‌کنید.

درباره نصب تقویت‌کننده موبایل نگران نباشید چون که کارشناسان با تجربه می‌توانند بهترین ایده را به شما بدهند که به نظر خودتان نمی‌آمد.

گروه مستر آنتن بیشترین تولید‌کننده تقویت‌کننده موبایل قابل رقابت با نمونه اروپایی، در خدمت شماست. گروه مخابراتی ما افتخار دارد که با بالاترین میزان فروش سال گذشته، با تولید پرقدرت‌ترین محصولات بدون نویز رضایت شما را تامین خواهد کرد.

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *